viernes, 17 de abril de 2015

Mouhamsa

El grup de joves s'endinsa en un nou projecte en el qual cadascú serà l'encarregat d'explicar una recepta de cuina a la resta. 

L'Anna és la pionera en explicar-nos una recepta típica del Senegal, la qual es pot menjar tant freda com calenta. La seva família senegalesa en gaudeix sovint d'aquest plat i a ella li encanta.

Al grup li ha agradat força i l'Anna ha pogut comprovar que explicar un taller a la resta dels seus companys/es no ha estat tan fàcil com esperava, però ha quedat molt satisfeta!


La recepta és la Mouhamsa, una barreja de llet evaporada, iogurt i sucre amb pasta meravella. Boníssim!!!







La llet evaporada és llet de vaca a la qual se li ha retirat aproximadament un 60% d'aigua, el resultat és un concentrat de llet altament nutritiu. La llet evaporada mostra una textura més densa que la llet normal, és aromàtica i d'un color groguenc. 
Afegint el volum d'aigua que s'ha evaporat al producte, s'obté de nou la llet de consum tradicional.

No hay comentarios:

Publicar un comentario